Φεβρουάριος 2025

Εικόνα zachariasp

υπέροχο φωτεινό σπιτι

Νοικιάζω υπνοδωμάτιο (280 +λογαριασμοι ) σε ΥΠΕΡΟΧΟ σπίτι στο Γκύζη, φουλ επιπλωμένο (και το υπνοδωμάτιο) 85τμ συν 80 τμ βεράντα με θέα το λυκαβητο, ανακαινισμένο. Εγώ έχω ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο στα εξαρχεια, συγκατοικούσα πάντα και με θεωρώ εύκολο άνθρωπο και επικοινωνιακό. ΕΧΩ ΔΥΟ ΓΑΤΕΣ πολύ φιλικές και αγαπησιάρικες, μου αρέσει να μαγειρεύω η καθαριότητα κ.α. Ψάχνω οποιοδήποτε άτομο ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου αρκεί να είναι ευγενική ψυχή..το σπίτι είναι ποιο όμορφο και από τις φωτογ
Time remaining: 80%
24/08/2025 (4 μήνες)
Εικόνα Antonis Prorellis

Συγκατοίκηση στη Καλλιθέα

Γεια σας, ψάχνω για συγκάτοικο :) διαθέτω σπίτι στην Αθήνα, Καλλιθέα, 3ος όροφος, διαμπερές, κοντά σε 24ωρα λεωφορεία, ηλεκτρικό και μετρό. Το σπίτι είναι 90τμ, ανακαινισμένο ολόκληρο το 2021. Tα έπιπλα είναι καινούργια και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακός, φίλτρο νερού, συναγερμός, πόρτα και ασφαλείας. Το δωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι, τηλεώραση, air condition, internet, netflix, disney +. Το ενοίκιο είναι 280 ανα άτομο. Θα χαρώ πολυ να συζητήσουμε για οποιαδίποτε απορία και φωτογραφίες :)
Time remaining: 77%
20/08/2025 (4 μήνες)

Διατίθεται επαγγελματικος χωρος

Διατίθεται επαγγελματικός χώρος 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Το γραφείο λειτουργεί κανονικά καποια απόγευματα, είναι κατάλληλο για ψυχολόγο.
Time remaining: 75%
16/08/2025 (4 μήνες)